25 Μαΐου 2024

Για την εξοργιστική εισαγγελική πρόταση για το βιαστή Μίχο

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Καταγγέλλουμε την εξοργιστική πρόταση αθώωσης, του Ηλία Μίχου για τα κακουργήματα του βιασμού και της μαστροπείας στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, από την εισαγγελέα της εν λόγω υπόθεσης.

Αγανακτούμε με τη προσπάθεια συγκάλυψης του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος. Προβάλλεται ως ατομική επιλογή ενός ανήλικου κοριτσιού ή οποιασδήποτε γυναίκας η πώληση του σώματός τους, ο βιασμός ως συναινετικός, ο καταναγκασμός σαν επιλογή. Νιώθουμε οργή με τη σήψη και τη δυσωδία που αναδύεται από ένα σύστημα που προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να ξεπλύνουν παιδοβιαστές και μαστροπούς για την εγκληματική τους δράση στοχοποιώντας τα θύματα, το ίδιο το παιδί.

Ασπίδα μας η αλληλεγγύη, όπλο μας οι αγώνες, για να μπορεί κάθε παιδί να ζει μια ζωή απαλλαγμένη από κάθε μορφή βίας, καταπίεσης και εκμετάλλευσης.

Καμία ανοχή στη φρίκη που γεννά το σύστημα, με θύματα και παιδιά! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κοινωνία της εκμετάλλευσης και στο σύστημα που θεωρεί ότι όλα πουλιούνται και αγοράζονται, που γεννά και θρέφει τους δράστες-τέρατα.

Απαιτούμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά  ο βιαστής, μαστροπός Μίχος και όλοι οι ένοχοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού. Έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…