25 Ιουλίου 2024

ΛΑΡΚΟ | Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας: 4ωρη Παναθηναϊκή Στάση Εργασίας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 11:00 – 15:00

   

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και που κυρήσει 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη ενάντια στη τροπολογία της Κυβέρνησης για λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ


Αθήνα, 18/06/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα 18 Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης Παναθηναϊκής Στάσης Εργασίας, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ..

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει την κατάπτυστη τροπολογία που βάζει λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ, που πετάει εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και οδηγεί στον μαρασμό μεγάλες περιοχές πέντε νομών, με σκοπό την εκποίηση της περιουσίας της επιχείρησης.

Δεν θα περάσουν τα σχέδια της Κυβέρνησης. Να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ με βάση τις ρεαλιστικές προτάσεις των σωματείων. Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ., στο Σύνταγμα.