4 Μαρτίου 2024

Δελτίο Τύπου για την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων

Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της κυβέρνησης θα πάρει απάντηση στο δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματος μας στην υγεία, τη μόρφωση, τη δουλειά με δικαιώματα.

Μετά την απαγόρευση άνω των τριών ατόμων στις 17 Νοέμβρη, την καταστολή απέναντι σε κάθε  κινητοποίηση εργαζομένων, μαθητών και φοιτητών που παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας διατρανώνουν την αντίθεση τους με την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, σειρά έχει η  νέα απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 100 ατόμων!

Πρόσχημα  η προστασία της δημόσιας υγείας! Όταν δεν έχουν πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, για ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και των σχολών. Όταν εξακολουθούν οι εργασιακοί χώροι να είναι χώροι διασποράς του ιού και τα μέτρα προστασίας λάστιχο.

Κριτήριο δικό τους τα κέρδη του κεφαλαίου και καθήκον δικό μας η υπεράσπιση και διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας στην υγεία, την παιδεία, την εργασία.

Την Πέμπτη 28 Γενάρη μαζί με τα παιδιά μας, τους συναδέλφους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο  ενάντια στο νομοσχέδιο των φραγμών και της καταστολής.