7 Δεκεμβρίου 2023

Εργοδοσία Jumbo αδίστακτοι και προκλητικοί! Δε θα περάσει η τρομοκρατία – Πάρτε πίσω την απόλυση!

Από την παρέμβαση του σωματείου, στο κατάστημα στα Πευκάκια

Η εταιρεία JUMBO προχώρησε σήμερα 6 Σεπτέμβρη στην απόλυση μέλους του σωματείου, ενοχλημένη από την πρωτοπόρα στάση του απέναντι στο κάτεργο που έχει διαμορφώσει για τους εκατοντάδες εργαζόμενους στην εταιρεία.

  Με την επιστροφή του συναδέλφου από την καλοκαιρινή του άδεια στο τέλος Αυγούστου, του επιδόθηκε έγγραφο από το διευθυντή του καταστήματος που εργάζεται  με θέμα «αξιολόγηση της απόδοση σας»  εγκαλώντας τον για μειωμένη απόδοση την περίοδο από τον Ιούνιο 2020 μέχρι τον Ιούνιο του 2021! Σήμερα του ανακοινώθηκε η απόλυση του! Γνωστή τακτική της JUMBO όταν θέλει να ξεφορτωθεί τις ενοχλητικές φωνές για να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου.

  Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του mr.JUMBO για 7ήμερη – 12ώρη εργασία, τις δήθεν «ευεργεσίες» του με την προκαταβολική εξόφληση του επιδόματος  αδείας για να ροκανίσει στη συνέχεια τις καλοκαιρινές άδειες των εργαζόμενων, την απόλυση συναδέλφισσας κατά τη διάρκεια της αναρρωτικής της άδειας με εξώδικο στο σπίτι της, τώρα η απόλυση του συναδέλφου. Το θράσος της εργοδοσίας κι έχοντας λυμένα τα χέρια της από τον τελευταίο νόμο-τερατούργημα του Χατζηδάκη είναι απύθμενο. 

Δεν θα της περάσει! Απαιτούμε να πάρει ΤΩΡΑ πίσω την απόλυση.

  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στη συγκεκριμένη επιχείρηση, όλους τους εμποροϋπαλλήλους, να γίνουμε μια γροθιά απέναντι στη σφοδρή επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της. Να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, την αλληλεγγύη μας, να γίνουμε όλοι μέλη του σωματείου μας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!


  • Από την παρέμβαση του σωματείου, στο κατάστημα στα Πευκάκια
  • Από την παρέμβαση του σωματείου, στο κατάστημα στα Πευκάκια