6 Δεκεμβρίου 2023

Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πολύμηνος και δίκαιος αγώνας των  εργατών της ΛΑΡΚΟ για το δικαίωμα στη δουλειά, για το δικαίωμα στη ζωή είναι και δικός μας αγώνας. θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να ακουστεί η φωνή τους και τα δίκαια αιτήματα τους να γίνουν γνωστά σε κάθε κατάστημα, σε κάθε εμποροϋπάλληλο.

Απέναντι στο τελεσίγραφο της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που λέει ότι μέσα στο Φλεβάρη θα απολυθούν και θα διωχθούν από τον οικισμό της ΛΑΡΚΟ, ώστε να παραδώσει την επιχείρηση στους ιδιώτες, απαλλαγμένη από τους  εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους, εμείς δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια.

Δεν μένουμε θεατές στην ολοκλήρωση των εγκληματικών σχεδιασμών κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων. Κανένας μας δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα απολύονται, θα ξεσπιτώνονται εργαζόμενοι και θα ξεπουλιέται ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας γιατί αυτό επιτάσσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, τα επιχειρησιακά σωματεία και  όλους τους συνδικαλιστές στον κλάδο, να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Κριτήριο κυβερνήσεων και εργοδοτών το κέρδος- κριτήριο δικό μας το δικαίωμα στην εργασία και στη ζωή με δικαιώματα.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ