26 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΜΕ: Νέα κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό

Το Π.Α.ΜΕ καλεί και το σωματείο ανταποκρίνεται και με τη σειρά του καλεί όλα τα μέλη μας σε νέα κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό, αύριο 08:30 στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας. Το κάλεσμα αναφέρει:

Άλλη μια οικογένεια είναι  εκτεθειμένη στην επίθεση των τοκογλύφων και βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να χάσει σε πλειστηριασμό το σπίτι της στο Περιστέρι. Ένα σπίτι των 52 m2 για μια 4μελη οικογένεια που βρέθηκε σε αδυναμία να πληρώσει κάποιες δόσεις και κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο. Μια οικογένεια που σπουδάζει δύο παιδιά με το μεροκάματο και την Dovalue να ζητάει για να σταματήσει τον πλειστηριασμό 25.000.

       Καλούμε τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να βρεθούν αύριο Τετάρτη στις 8.30π.μ. στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας για να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη doValue ώστε να αποτρέψουμε ένα ακόμα έγκλημα.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στο λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας.