5 Δεκεμβρίου 2023

Αθωωτική απόφαση για τον συνάδελφό μας Άχμετ Μουσταφά που κατηγορήθηκε με ψευδή στοιχεία στο 38ο Συνέδριο της ΟΙΥΕ

Για τη σημερινή αθωωτική απόφαση του συναδέλφου Άχμετ Μουσταφά με βάση τα γεγονότα στο 38ο συνέδριο της ΟΙΥΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας)

Σήμερα, 6 χρόνια μετά το 38ο συνέδριο της ΟΙΥΕ εκλεγμένοι συνδικαλιστές της ΔΑΣ, βρέθηκαν στα δικαστήρια για υπερασπίσουν τον εαυτό τους και κυρίως τις δυνάμεις που αντιπαρατέθηκαν με τη σήψη, τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Ο συνάδελφός μας Άχμετ Μουσταφά, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και του ΔΣ της ΟΙΥΕ βρέθηκε κατηγορούμενος για βιαιοπραγία και καταστροφή δημοσίων εγγράφων.

Με στοιχεία και μαρτυρίες καταρρίφθηκαν στο δικαστήριο τα ψέματα όσων επιχείρησαν τότε να κάνουν το άσπρο-μαύρο, που με ψέματα προσπάθησαν να επιβάλουν ένα συνέδριο εργοδοτών και μαϊμούδων.

Η σημερινή αθωωτική απόφαση για την κατηγορία της βιαιοπραγίας και της καταστροφής δημοσίων εγγράφων δεν είναι για πανηγυρισμούς. Ας βγάλουν συμπεράσματα οι εργαζόμενοι στον κλάδο του εμπορίου, στην καθαριότητα και στα γραφεία για τα ψέματα που ειπώθηκαν, για τις ψευδείς κατηγορίες του «ενορχηστρωτή» αυτής της επίθεσης, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο με μπράβους, ένα συνέδριο νοθείας με κάρτες αντιπροσώπων που ως διά μαγείας είχαν εξαφανιστεί. Αυτές οι εικόνες θα τους συνοδεύουν στην μαύρη ιστορία του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος. Εκεί είναι η θέση τους!


Δείτε εδώ οπτικοακουστική ανασκόπηση από εκείνο το συνέδριο: