26 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση νέων μελών – Κυριακή 18/07 στις 7:00μ.μ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας συμπληρώνει 130 χρόνια ζωής και δράσης!!! 
Ο πιο σπουδαίος τρόπος για να τιμήσουμε σήμερα την πολυετή δράση του είναι να τον δυναμώσουμε με δεκάδες νέα μέλη από κάθε εργασιακό χώρο.  Αντλούμε δύναμη από την οργάνωση, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Βάζουμε σε προτεραιότητα τη ζωή και τις ανάγκες μας.  Δυναμώνουμε τη συμμετοχή μας στους καθημερινούς αγώνες σε κάθε χώρο δουλειάς για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 18 Ιουλίου, στις 19:00 στην πλατεία Μητροπόλεως όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους, ιδιαίτερα όσους έκαναν το βήμα και οργανώθηκαν στο σωματείο μας την τελευταία περίοδο. Όλες και όλους τους συναδέλφους που έδωσαν αίτηση εγγραφής μπροστά στις απεργιακές μάχες του τελευταίου διαστήματος κόντρα στον εργασιακό μεσαίωνα που προσπαθούν να μας επιβάλουν κυβέρνηση και εργοδοσία, σήκωσαν το ανάστημα τους απέναντι στην κυβερνητική και εργοδοτική ασυδοσία και δεν αποδέχονται τη βαρβαρότητα που ζούμε.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση για τα συμπεράσματα από τους πρόσφατους απεργιακούς αγώνες που δώσαμε και μουσικό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.  

Συγκεκριμένα:
19:00 – 20:00 Καλοσώρισμα Νέων Μελών
20:00- καλοκαιρινή μουσική από DJ, ενώ θα λειτουργεί μπαρ με ποτά και κοκτέιλ!