6 Δεκεμβρίου 2023

Ο αγώνας των εργαζομένων στην “e-food” μας αφορά όλους, μας δίνει δύναμη! Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την απόφασή τους για απεργία την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην  ”e-food”, τη συγκλονιστική συμμετοχή τους στην χθεσινή στάση εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας τους μας αφορά όλους, μας δίνει δύναμη! Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την απόφασή τους για απεργία  την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη!

Η μάχη που δίνουν αυτήν την περίοδο οι συνάδελφοί μας στην ‘’e-food’’  βάζει στην πράξη εμπόδια στην εφαρμογή του νέου νόμου εκτρώματος που ψήφισε η ΝΔ, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, τσακίζουν κάθε εργατικό δικαίωμα.

Καταγγέλλουμε  τη συγκεκριμένη εργοδοσία που μεθοδεύει να στείλει στην ανεργία τους συναδέλφους διανομείς ή να τους αναγκάσει να δουλεύουν ως  ‘freelancer’ , βαφτίζοντάς τους μάλιστα ‘συνεργάτες’ (μπλοκάκι) προκειμένου να χάσουν κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό δικαίωμα τους.

Με αλληλεγγύη, συλλογικότητα και οργάνωση αποκτάμε δύναμη!!!

Κανένας μόνος του!!  Μέσα από το  κλαδικό μας σωματείο δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας, τον οργανωμένο αγώνα μας, τη συλλογική δράση και διεκδίκηση προκειμένου να μην εφαρμοστεί πουθενά ο νόμος έκτρωμα της ΝΔ.