6 Δεκεμβρίου 2023

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να δυναμώσουμε τον αγώνα  μας και να μην επιτρέψουμε να ξεσπιτωθεί καμία εργατική – λαϊκή οικογένεια, να μην αφήσουμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Είναι βάρβαρο και αδιανόητο να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια μας, να μας κόβουν το νερό και το ρεύμα, να ζούμε μέσα στην ανασφάλεια και το άγχος για το  πως θα τα καταφέρουμε, να δυσκολευόμαστε  να εξασφαλίσουμε τα βασικά για την οικογένεια μας με την ακρίβεια να τσακίζει το ήδη κουτσουρεμένο εισόδημα μας. 

Μπορούμε να τους σταματήσουμε συλλογικά και οργανωμένα μέσα από τα σωματεία μας, σε συντονισμό με τους μαζικούς φορείς του κινήματος. Να δώσουμε ισχυρή απάντηση σε κυβερνήσεις, τραπεζίτες και εργοδοσία που για την εξασφάλιση των κερδών τους τσακίζουν τα δικαιώματα, τις ζωές μας, μας πετάνε στο δρόμο. 

Δύναμη μας είναι η οργάνωση, ο αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, για να έχουμε κατακτήσεις, για την προστασία των λαϊκών κατοικιών. Όπλο μας η αλληλεγγύη για να μην είναι κανένας  εργαζόμενος μόνος του. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σπιτιών σε φτωχές εργατικές, λαϊκές οικογένειες και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους στο εμπόριο που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους πρόβλημα πλειστηριασμών να απευθυνθούν στο σωματείο μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ